T.C. KIZILCABÖLÜK BELEDİYESİ

canliyayin

sanaltur3

sanaltur2

Anasayfa HABERLER Tavas'ta düzenlenen ilköğretim okulları arası bilgi yarışmasında Kızılcabölük Atatürk İlköğretim Okulu birinci oldu.
Tavas'ta düzenlenen ilköğretim okulları arası bilgi yarışmasında Kızılcabölük Atatürk İlköğretim Okulu birinci oldu. PDF Yazdır e-Posta

Untitled-1Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği işbirliğinde 21 ilköğretim okulunun katılımıyla Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonunda gerçekleştirilen bilgi yarışmasında, öğrencilere, fen bilgisi, matematik, Türkçe, sosyal bilgiler ve genel yetenek kategorilerinde 20 soru soruldu.

Yarışmada, 85 puan alan Kızılcabölük Atatürk İlköğretim Okulu birinci, 75 puanla Nikfer İlköğretim Okulu ikinci, 70 puan alan Kozlar İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.Yarışmada öğrenciler, ödüllerini Kaymakamı Muhittin Gürel, Denizli Eğitim Gönülleri Derneği temsilcisi Doğan karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen'den aldı.

Belediye başkanımız Abdülkadir Uslu, öğrencileri kutladı ve "Atatürk ilköğretim okulu öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Başarıları bizim için gurur kaynağı olmuştur." dedi.

Paylaşabilirsiniz...

Yorum ekle